Ergotherapie Vitaal

Almelo - Tubbergen


Ergotherapie Vitaal is gevestigd in Almelo & Tubbergen en voor iedereen die gemotiveerd is om samen verandering en verbetering te brengen in het uitvoeren van (dagelijkse) handelingen. Mensen krijgen soms moeite met het uitvoeren van activiteiten die voor hen belangrijk zijn. Dit kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door een ziekte, beperking, ongeval of ouderdomsklachten. Toch is er vaak verbetering aan te brengen om toch zo zelfstandig en veilig mogelijk te kunnen functioneren

Wat kan ergotherapie voor u betekenen?
De ergotherapeut kijkt samen met u naar de mogelijkheden om uw situatie te verbeteren. Uw hulpvraag wordt in kaart gebracht om een passende advies en behandeling te kunnen geven.

U kunt bij de ergotherapeut met vragen terecht op diverse gebieden zoals zelfzorg, uitvoeren van huishoudelijke taken, werk, hobby’s en het verplaatsen in en rondom uw woning.

Bij sommige hulpvragen kan het nodig zijn een hulpmiddel of voorziening aan te vragen. Ergotherapie Vitaal kan u ook hierin adviseren en begeleiden.

Heeft u klachten na een ongeval? kijk eens onder de kopjes  Sensorische informatieverwerking &  ReAttach

Heeft u klachten na een COVID-19 infectie? Kijk dan op:  Herstelzorg COVID-19

De praktijk is gevestigd in Almelo & Tubbergen, zo nodig is behandeling aan huis ook mogelijk. Behandeling aan huis is ook mogelijk in de omliggende plaatsen, zoals Harbrinkhoek, Geesteren, Albergen, Vasse, Mander, Fleringen & Reutum. 


Ergotherapeut Tubbergen


Melissa Beunk & Lotte van Wijck - ergotherapeuten
- "Een vertrouwelijke, gemoedelijke sfeer & praktische adviezen staan binnen onze behandelingen centraal" - 

  

 

Ergotherapie Vitaal
E-mailen
Bellen