Vergoeding

Vergoeding

De behandelingen bij uw ergotherapeut worden vergoedt vanuit de basisverzekering. In het basispakket zijn 10 uren ergotherapie beschikbaar. In uw aanvullende pakket kunnen nog extra uren ergotherapie vergoedt worden, kijk hiervoor in uw polisvoorwaarden of neemt contact op met uw verzekeraar.

Mocht u zelf de behandeling financieren dan bedragen de kosten €22,50 per 15 minuten behandeltijd. Voor een huisbezoek wordt €35,- toeslag berekend per afspraak aan huis.

Voor het opvragen van (medische) informatie door derden ( zoals letselschade, bedrijfsarts, UWV) plannen wij uitvoerig de tijd, wij rekenen een vast tarief van €125,00 per verslag. 

Directe Toegankelijkheid Ergotherapie (DTE)

U kunt zonder verwijzing van een arts bij de ergotherapie terecht (uitgezonderd herstelzorg COVID-19). U maakt dan gebruik van de directe toegankelijkheid ergotherapie (DTE). Als u gebruik maakt van DTE is de ergotherapeut verplicht een screening uit te voeren. Uw huisarts wordt geïnformeerd over het resultaat van deze screening. De screening duurt 15 minuten. Deze tijd wordt in mindering gebracht van de 10 behandeluren die u vanuit de basisverzekering vergoed krijgt.

Wij hebben in 2024 een contract met alle verzekeraars

Maak Een Afspraak

Heeft u nog vragen of wil u een afspraak maken? Neemt dan contact op via onderstaand formulier of 0546-237222