BeLife Revalidatie

Ergotherapie Tubbergen1

BeLife – medisch specialistische revalidatiezorg

BeLife staat voor persoonsgerichte en kwalitatief hoogwaardige zorg. Wij bieden medisch specialistische revalidatiezorg aan mensen die langdurig fysieke en/of mentale klachten ervaren. BeLife is er voor mensen die optimaal willen participeren na een medische behandeling, chronische ziekte of beperking en zo vitaal mogelijk willen leven. Eén multidisciplinaire professionele aanpak met persoonlijke doelen en een behandelplan op maat.
Bij ons staat jouw hulpvraag centraal.

In 1 van de 8 expertise centra (bijvoorbeeld in Apeldoorn) vindt na verwijzing van huisarts, medische specialist of bedrijfsarts de intake plaats. Hier geeft BeLife je maat en getal aan je fysieke en mentale belastbaarheid. Om deze te meten, wordt een set van uitgebreide meetinstrumenten in. Waaronder een hoogwaardig inspanning fysiologisch onderzoek, waarmee inzichtelijk gemaakt wordt welke trainingswijze en intensiteit passend is en welke vorderingen er zijn geboekt. Ook psychologische testen en gevalideerd fysiotherapeutisch onderzoek maken onderdeel uit van deze meetinstrumenten.

Na je aanmelding wordt er een afspraak met je gemaakt door de betrokken disciplines en start het behandelplan. Samen met jou stellen we persoonlijke en haalbare doelen. Door jouw inzet en onze intensieve multidisciplinaire aanpak komen we samen tot het beoogde resultaat en wordt jouw mate van participatie, zelfredzaamheid en zelfstandigheid vergroot.

Je volgt bij ons in de praktijk drie of vier maanden lang, een intensief en op maat gemaakt behandelprogramma. Tijdens deze behandelfase begeleiden we je op fysiek- en mentaal vlak. Elke zeven weken vindt een tussentijdse evaluatie in het expertise centrum plaats.

Tijdens de eindmeting wordt door het team van zorgprofessionals in het expertise centrum beoordeeld of de gestelde doelen zijn behaald. De revalidatie arts bepaalt of er nog nadere behandeling of nazorg nodig is.

Ga naar belife.nl voor meer informatie

Maak Een Afspraak

Heeft u nog vragen of wil u een afspraak maken? Neemt dan contact op via onderstaand formulier:

  Openingstijden

  • 8.30-13.00 uur
  • 8.30-17.00 uur
  • 8.30-17.00 uur
  • 8.30-17.00 uur
  • 8.30-17.00 uur
  • In Overleg