Ergotherapie Vitaal

Almelo - Tubbergen


Ons team

Melissa Beunk

Melissa Beunk

Ergotherapeut, praktijkeigenaar

Over Mijn naam is Melissa Beunk, ik ben een enthousiaste en betrokken ergotherapeut. Ik woon met mijn gezin in Geesteren en vanaf 2020 zijn mijn praktijkdeuren geopend in Tubbergen. Omdat zorg dichtbij prettig is heb ik naast de locatie in Tubbergen vanaf januari 2021 mijn praktijk uitgebreid met een locatie in Almelo. Sinds 2013 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut en ben ik op diverse plekken werkzaam geweest. Ik heb ervaring opgedaan in de ouderenzorg, ziekenhuis en de laatste jaren ben ik werkzaam geweest in de eerstelijnszorg. Tijdens mijn werkzaamheden als ergotherapeut heb ik scholingen gevolgd om mijn kennis uit te breiden en actueel te houden. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen ben ik aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en bij de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland.

Opleidingen/ scholingen Ergotherapie, sensorische informatie verwerking volwassenen (ASITT), ReAttach, Cognitieve revalidatie therapie, MS scholing, motivational interviewing, scholing slapen

Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag

Email: melissa@ergotherapievitaal.nl

Lotte van Wijck

Lotte van Wijck

Ergotherapeut

Over Mijn naam is Lotte van Wijck, ik ben een enthousiaste en open ergotherapeut. Ik woon samen met mijn vriend in Ruurlo en ben vanaf oktober 2021 de eerste collega van Melissa. Ik ben in augustus 2021 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan op verschillende locaties, waar ik veel ervaring heb opgedaan in de eerstelijnszorg. Als ergotherapeut vind ik het belangrijk om betrokken te zijn en goed te kijken naar de wensen en behoeftes en hierop mijn behandelingen aan te sluiten. Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici.

Opleiding/scholingen Ergotherapie, ReAttach, scholing slapen

Aanwezig: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

E-mail: lotte@ergotherapievitaal.nl

E-mailen
Bellen